KINDERFEESTJES

 

 

De kaarsenmaakster houdt niet alleen van kaarsen, maar ook van kinderen. Ze kan de kinderen op een leuke manier uitleggen hoe de kaarsen in de kaarsenmakerij gemaakt worden en er ligt altijd iets lekkers voor hun klaar.

Iedere zondagmiddag is de werkplaats open voor kinderen, maar ook natuurlijk voor de papa's, mama's, opa's en oma's, kortom, een leuke familieactiviteit. Het is dan mogelijk om zelf kaarsen te maken, een onvergetelijke ervaring voor iedereen.

Tijdens de verschillende schoolvakanties zijn er kinderactiviteiten georganiseerd, de CreaKids. Een leuk uurtje samen met je (klein)kinderen maakt de vakantie prachtigmooi en het moment onvergetelijk.Tijdens de evenmenten staat ook de kaarsenketel aan om zelf kaarsen te maken en vaak hebben we wel iets speciaals voor de kinderen. Zo was het mogelijk om stenen te kraken, hebben we de lieveheersbeestje-route door de kaarsenmakerij gehad en met de Kerstmarkten staat de dompelton buiten en is het mogelijk om volledig in de sfeer kaarsen te dompelen.

Kinderfeestjes voor 2017 is helaas niet meer mogelijk, alle beschikbare datums zijn al bezet, daarom... we hopen jullie een keer te zien op de zondagmiddag.

 
Ga naar boven